چهارشنبه, فروردين 29, 1403

شیعه هراسی در هالیوود (قسمت دوم)

شیعه هراسی در هالیوود (قسمت دوم)

بسم الله الرحمن الرحیم

شیعه هراسی در هالیوود (قسمت دوم)

بارزترین نمونه این نوع اسلام ستیزی را می توان در فیلم «جن گیر» ساخته مشهور ویلیام فریدکین دید که فیلم با صدای اذان در عراق شروع شده و از آنجا و با همین صدا، شیطانی همراه شخصیت اصلی داستان به آمریکا آمده و در روح دختر جوانی حلول می کند تا از همان زمان این تئوری در ذهن آمریکاییان جا باز کند که اگر در خود سرزمین های اسلامی با شیاطین شرقی درگیر نشویم، آن ها در همین آمریکا و در شهرهایمان (مانند سیاتل در فیلم «جن گیر») به سراغ خانواده هایمان خواهند آمد!!

در فیلم Executive Decision (تصمیم عملی) ترویج تروریسمی است که عاملان آن مسلمانان هستند. این فیلم در تصویرسازی از مسلمانان، آن ها را افرادی متعصب و خشک مغز نمایانده که به دلیل اختلاف ایدئولوژیک با آمریکایی ها، قتل آن ها را جایز می شمرند! مسلمانان روی پرده هالیوود، افراد نظامی را نمی کشند، بلکه انسان های بی گناهی را که مشغول زندگی عادی خود هستند، به قتل می رسانند!

در فیلم Siege (حکومت نظامی) داستان وقوع انفجارهای تروریستی در شهر نیویورک است. این فیلم پس از بمب گذاری در شهر اکلاهمای آمریکا به روی پرده سینماها رفت. در نسخه ویدئویی فیلم، به دروغ ذکر شده که این فیلم بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده است!

در فیلم (جاسوس بازی) «سازمان سیا» منادی صلح در جهان معرفی می شود ولی مسلمانان و اعراب ذاتاً تروریست اند! محل وقوع حادثه، سفارت آمریکا در لبنان است. عملیات نیروی دلتا ـ نیرویی ویژه در ارتش امریکا است که در دهه 1970 به منظور اجرای عملیات سری (در دیگر کشورها) و نیز عملیات ضد تروریستی توسط پنتاگون تاسیس شد ـ در حمله به کشورمان در اواخر آوریل 1980 (1359 خورشیدی) در صحرای طبس شکست خورد.

در فیلم (ملک خداوند، یا ملک آسمان) که ساخته یک کارگردان برجسته هالیوود در خصوص یکی از مهم ترین موضوعات تاریخ اسلام و مسیحیت، یعنی جنگ های صلیبی است. گرچه این فیلم، اثری تاریخی و درباره تاریخ شهر بسیار مهم بیت المقدس است اما زبان و بیان آن به گونه ای است که مخاطب به راحتی پی میبرد که این فیلم ناظر بر سرنوشت کنونی این شهر است و دغدغه اصلی فیلم وضع کنونی بیت المقدس می باشد.

فیلم های ضد ایرانی شیعی
در فیلم «تبدیل شوندگان 3» جدیدترین قسمت آن با عنوان نیمه تاریک ماه که به ادامه ماجراهای ربات هایی به نام آتوبات ها می پردازد، با دستمایه قرار دادن موضوع پرونده هسته ای ایران(!) قصد دارد تا علاوه بر برآورده کردن نیات سیاستمداران آمریکا، بر جذابیت های فیلم خود بیفزاید. این فیلم در بخش ابتدایی و در حالی که سعی دارد از زبان آفتیموس پرایم (سردسته آتوبات ها) صحبت کند تاکید می کند که در حال حاضر در حال همکاری با متحدین خود ـ یعنی دولت ایالات متحده ـ برای حل درگیری های انسانی و جلوگیری از آسیب رساندن بشر به خود هستیم و در ادامه مکانی در کویر به عنوان تاسیسات اتمی غیر قانونی در خاورمیانه نشان داده می شود و سپس چند اتومبیل که پرچم جمهوری اسلامی ایران را به صورت برعکس در جلوی خود دارند از آن جا عبور می کند و گویی مقامات ایرانی در حال بازدید از این مکان هستند!

و یا در سریال آشوب که به سفارش شبکه سی بی اس ساخته و پخش شده است در یکی از قسمت های خود به امام خمینی(ره) و حزب الله لبنان پرداخته و آن ها را به عنوان مروجان و عاملان تروریسم معرفی می کند. نام این سریال از Clandestine Homeland Administration and Oversight Services است که به معنای «خدمات سری مدیریت و نظارت ملی» می باشد. قسمت هفتم این سریال از آنجا حائز اهمیت است که ابتدا با پخش یک مکالمه ضبط شده و بردن نام امام خمینی(ره) و القای حضور مامور حزب الله در کشور فرانسه شروع می شود! در ادامه گروه ویژه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا برخلاف تمایلات بوروکرات ها به فرانسه سفر می کند. در این قسمت شاهد درگیری میان دو نوع تفکر هستیم. از یک سو تفکر شیعه حزب الله لبنان که از آمریکا کینه دیرینه ای دارد و از طرف دیگر سازمان اطلاعات آمریکا CIA که گویا توانایی اش در یک گروه کوچک از قهرمانان ساختگی خلاصه شده است. در بخش دیگری از این سریال شاهد گفتگویی بین آمریکایی ها هستیم مبنی بر اینکه مأمور حزب الله برای نجات جان خود هم رزمش را فدا کرده و خود فرار می کند. در مقابل آمریکایی های ظاهراً فداکار همکار خود را به هیچ وجه تنها نمی گذارند. اما نگاهی به واقعیات و اخبار چند دهه گذشته بیانگر واقعیتی دیگر است.

انیمیشن «مرد خانواده» و مستند «ایرانیوم» از این دسته اند. و نیز فیلم hurt locker (قفسۀ درد) محصول سال 2009 میلادی که کاندیدای 9 جایزه اسکار و برنده 6 جایزه بهترین کارگردانی، بهترین تدوین صدا، فیلمنامه و بهترین فیلم سال شد، از این دسته به شمار می آید.

تعداد پرشمار این فیلم ها و جوایزشان، خود نمایانگر برنامه ریزی کلان غرب بر روی سینمای اسلام هراسانه و شیعه ستیزانه است و این پرونده هنوز باز است.پ

گردآورنده : پروانه مرادی سبزوار

منبع : پایگاه اطلاع رسانی حوزه

از این نویسنده

  • نگاهی گذرا به فلسفه حجاب

    شکرگزاری و حال خوب (قسمت سوم)

    شکرگزاری و حال خوب (قسمت چهارم)

    شکرگزاری و حال خوب (قسمت دوم)

    شکرگزاری و حال خوب قسمت اول

Iran 80.4% Iran
United States 4.7% United States
Germany 3.3% Germany

جمع:

87

کشورها
امروز: 5
روز گذشته: 81
این هفته: 190
هفته ی گذشته: 555
این ماه: 1,411
ماه گذشته: 2,339

تماس با واحدهای اسوه

02155390120
02155482025
واحد وام، داخلی 1
واحد فرهنگی و ازدواج، داخلی 2
واحد رفاهی و خدماتی، داخلی 4
مدیریت:
02155377676
09911135529

ارتباط با ما

آدرس : تهران، میدان انقلاب، خیابان کارگر جنوبی، پایین‌تر از چهارراه لشکر، روبروی دانشگاه علامه طباطبایی (یا پمپ بنزین) کوچه شهید علی غیاثوند قیصری- بن بست آریا- پلاک 6 - زنگ سوم
ایمیل: info@osveh.org ساعت کاری موسسه: شنبه تا چهارشنبه 8 الی 16

کدام بخش از مطالب سایت برای شما جذابتر است؟
© 2024 osveh.org. All Rights Reserved

 Design & Developed by Fatima Co.