چهارشنبه, ارديبهشت 5, 1403

اسلام بی نقص من (قسمت پنجم)

اسلام بی نقص من (قسمت پنجم)

بسم الله الرحمن الرحیم
اسلام بی نقص من (قسمت پنجم)

مقایسه مختصر اسلام ،مسیحیت و یهود
در ادامه مبحث اسلام عزیز و کامل بودنش، لازم می دانم مبحث مهمی را مطرح کنم؛ برخی از مسلمانان بدون خواندن کامل قرآن و آشنایی با سیره معصومین علیهم السلام ، به قرائت کتابهای انجیل و تورات می پردازند و با نگاه سطحی،خیلی به مزاجشان خوش می آید، درست مثل قرائت کتاب یک نویسنده مشهور؛ اما جالب است بدانید این دو کتاب یعنی انجیل و تورات پر از تحریفها هستند و تصویر جالبی ازخداوند و انسان ارائه نداده اند؛ مثلا خداوند با حضرت یعقوب کشتی می گیرد و شکست می خورد و اینکه انسان ذاتاگناهکار است و نمی تواند به مقام والایی برسد؛ این در حالی است که در قرآن کریم شاهد هستیم که خداوند به انسان کرامت ویژه ای بخشیده و فرموده است:«و لقد کرمنا بنی آدم»
اگر واقعا علاقه مند به خواندن تورات و انجیل هستیم، واجب است که ابتدا یکبار با تامل بسیار،قرآن را بخوانیم و سپس به مطالعه این دوکتاب بپردازیم،تا ایرادات واضح آن را متوجه شویم؛ وقتی در تورات ،خداوند دروغگو و جسم خطاب شود؛ آیا این خداوند می تواند پشتوانه محکمی برای ما باشد؟ یا وقتی که خود مسیحیان به اینکه انجیل نوشته انسانهاست اشاره دارندآیا می توان به این کتاب اعتماد کرد؟ اعتماد به این کتاب یعنی اعتماد به انسان و اعتماد به انسان بدون پشتوانه الهی او جز به ناکامی نمی انجامد !!
«جالب است بدانید تعداد کتاب هاى مقدس (در مجموع 46 کتاب عهد عتیق یهود و 27 کتاب عهد جدید یعنى انجیل )، براساس نوعى توافق، حاصل شده است.
در اینجا کافى است به اعتراف برخى از عالمان و اندیشمندان مسیحى بسنده کنیم:
1-1. رابرت م.گرنت(5) انطباق انجیل فعلى را با گفته هاى عیسى به صراحت رد مى کند و مى گوید: «این بدان معنا نیست که عیسى تمام کلماتى را که گزارش شده است دقیقاً به همان شکلى که انجیل نویسان نوشته اند گفته است».
1-2. ارنست رنان؛ کتاب مقدس را نگاشته انسان دانسته، آن را همچون دیگر مکتوبات بشرى مشتمل بر خطاهایى مى شمارد و بر وجود داستان هاى دروغین و افسانه ها در آن تأکید مى ورزد.
1-3. متکلمان لیبرال مسلم مى دانند که کتاب مقدس مستقیماً وحى منزل نیست و به دست انسان نوشته شده است.»
اسلام وکرامت بخشیدن به انسان
مبحث کرامت انسانی مبحث بسیار مهم و جالبی است، آنقدر مهم که اگر عمیق به آن نگاه کنیم و آن را در زندگی به کار بندیم ، خیلی از انحرافات را انجام نمی دهیم ...
خلاصه اینکه: وقتی انسان درک کند که چقدر درمحضرخداوند،مهم و عزیز است ، به خیلی ازکارهایی که در شان او نیست دست نمی زند، برعکس وقتی خود را ذاتا گناهکار بداند،دیگرآب را از سرش گذشته می داند و چه بسا،شاید دست به هر اقدام شنیعی بزند ...برای همین درِ نوبه همیشه باز است و خداوند در قرآن کریم فرموده است: «ان الله یحب التوابین ؛ خداوند کسانی که بسیار توبه می کنند دوست دارد.»
در مقدمه بحث کرامت ،لازم میدانم به نکاتی که مرتبط به بحث قبلی هم است، اشاره ای کنم:
خداوندمتعال وقتی انسان را آفرید،تمام نیازهای اورا برای رسیدن به کمال مدنظرقرارداد، نیاز به خوردن، آشامیدن، نیاز به همسر و... وراه مشروع ارضای نیازها را هم پیش روی او روشن نمود، متاسفانه برخی از رهبران مسیحیت، ازدواج و بهره بری جنسیِ مشروع را برخود حرام کردند- چیزی را که خداوند حکیم حلال فرموده است- و در عوض به هم جنس گرایی روی آوردند ، جالب است بدانید رفتارهای دور از عقل و زننده این افراد باعث نهضت رنسانس شد و عواقب این اقدامات هنوز هم دست و پاگیرمردم شده است.
شاید به ذهن شما هم خطور کرده باشد که در اسلام هم ما با چنین افرادی که فقط لباس و اسم مسلمانی را دارندمواجه هستیم و به این دلیل خیلی از افراد، نگاه بدی به دین عزیز اسلام پیداکرده اند!!
پاسخش روشن است ، در دین مسیح اوامری اجرا می شودکه انسانها نگاشته اند و رفتارهای حضرت مسیح اعمال نمی شود، این رهبران با آیین ساختگی ؛ همچون بهشت فروشی و حرمت ازدواج و... زندگی می کنند ، درحالیکه خود حضرت مسیح چنین کارهایی را انجام نمی دادند!!واما در دین ما هم همین قضیه صادق است؛وقتی که ما الگوی خودرا از معصومین انتخاب نکنیم و رفتارهای ضد اسلامی برخی از افراد را مشاهده کنیم و حکم کلی دهیم، این گونه که :چون فلان روحانی یا هیئتی و... مشکل دارد، اسلام کلا مشکل دارد ؛ماهم یقینا به خطا خواهیم رفت و سعادت خود را به خطر خواهیم انداخت ، درگذشته ذکرشدکه :" اسلام به ذات خود ندارد عیبی/ هر عیب که هست ازمسلمانی ماست"
اسلام الگوهای کاملی داردکه خوب است رفتاربی نقص آنهارا نماد اسلام بدانیم نه اینکه این مسلمانان ظاهری را الگوی خود بدانیم؛ الگویی همچون پیامبر عزیز و مهربان اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم.
ادامه دارد...

نویسنده : فاطمه صالحی

از این نویسنده

  • نگاهی گذرا به فلسفه حجاب

    شکرگزاری و حال خوب (قسمت سوم)

    شکرگزاری و حال خوب (قسمت چهارم)

    شکرگزاری و حال خوب (قسمت دوم)

    شکرگزاری و حال خوب قسمت اول

Iran 80.4% Iran
United States 4.7% United States
Germany 3.3% Germany

جمع:

91

کشورها
امروز: 100
روز گذشته: 123
این هفته: 322
هفته ی گذشته: 639
این ماه: 2,182
ماه گذشته: 2,339

تماس با واحدهای اسوه

02155390120
02155482025
واحد وام، داخلی 1
واحد فرهنگی و ازدواج، داخلی 2
واحد رفاهی و خدماتی، داخلی 4
مدیریت:
02155377676
09911135529

ارتباط با ما

آدرس : تهران، میدان انقلاب، خیابان کارگر جنوبی، پایین‌تر از چهارراه لشکر، روبروی دانشگاه علامه طباطبایی (یا پمپ بنزین) کوچه شهید علی غیاثوند قیصری- بن بست آریا- پلاک 6 - زنگ سوم
ایمیل: info@osveh.org ساعت کاری موسسه: شنبه تا چهارشنبه 8 الی 16

کدام بخش از مطالب سایت برای شما جذابتر است؟
© 2024 osveh.org. All Rights Reserved

 Design & Developed by Fatima Co.